Hotel Afrika Отзывы

рейтинг отеля

95%
идеальный

by 13 reviews

  • Персонал

    97%
  • Чистота

    99%
  • Оборудование

    95%
  • Комфорт

    92%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 6.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bronislav Zámiš

Пожилые пары, 18.6.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Africká výzdoba je originální, proto jsme hotel navštívili.

  • Ještě bych to doplnil africkou hudbou na recepci, ale to je můj názor, možná by to jiným hostům vadilo...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Пожилые пары, 8.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

Молодая пара, 2.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 29.9.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Atmosféra celého hotelu je velmi příjemná, personál skvělý, vybavení nepoškozené, tématické. Vzhledem k tomu, že jsem hotel potřebovala pouze pro přespání, jiné služby jsem nevyužila.

  • Slyšela jsem vše, co se dělo v okolitých pokojích, jako v typickém panelákovém bytě. Trošku nedomyslený sprchový kout, kdy se docela dost vody dostalo i na podlahu koupelny.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

одинокий путешественник, 14.6.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vybavení pokoje, design interiérů, čistota, kvalitní čaj Eiles k snídani

  • Omezení nabídka pečiva k snídani, marmelády Hamé z jablek neodpovídají ostatním kvalitním potravinám, jogurty bych uvítal z regionu a ne Műller a Danone

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

одинокий путешественник, 10.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 22.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Gála

Семья со взрослыми детьми, 27.10.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Na sociálním zařízení chybí madla (WC) a u sprchového koutu je zbytečně vysoký sokl. Jeden z uživatelů pokoje byl vozíčkář.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

paul mellon

одинокий путешественник, 23.4.2014

English

  • Overall rating
84 %
  • Good location / easy to find

  • Too long time to be served in Irish pub attached

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

Молодая пара, 6.4.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Ing. Pavel Šilinger -

одинокий путешественник, 14.1.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Prostorné, čisté a vkusně zařízené pokoje. Hlídané parkoviště.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Ducháček

одинокий путешественник, 23.5.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.