Hotel Afrika Reviews

Hotel ratings

95%
Perfect

by 13 reviews

  • Staff

    97%
  • Cleanliness

    99%
  • Equipment

    95%
  • Comfort

    92%
  • Value for money

    92%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 6.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bronislav Zámiš

mature couple, 18.6.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Africká výzdoba je originální, proto jsme hotel navštívili.

  • Ještě bych to doplnil africkou hudbou na recepci, ale to je můj názor, možná by to jiným hostům vadilo...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

mature couple, 8.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

young couple, 2.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 29.9.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Atmosféra celého hotelu je velmi příjemná, personál skvělý, vybavení nepoškozené, tématické. Vzhledem k tomu, že jsem hotel potřebovala pouze pro přespání, jiné služby jsem nevyužila.

  • Slyšela jsem vše, co se dělo v okolitých pokojích, jako v typickém panelákovém bytě. Trošku nedomyslený sprchový kout, kdy se docela dost vody dostalo i na podlahu koupelny.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

single traveler, 14.6.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vybavení pokoje, design interiérů, čistota, kvalitní čaj Eiles k snídani

  • Omezení nabídka pečiva k snídani, marmelády Hamé z jablek neodpovídají ostatním kvalitním potravinám, jogurty bych uvítal z regionu a ne Műller a Danone

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

single traveler, 10.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 22.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Gála

family with older children, 27.10.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Na sociálním zařízení chybí madla (WC) a u sprchového koutu je zbytečně vysoký sokl. Jeden z uživatelů pokoje byl vozíčkář.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

paul mellon

single traveler, 23.4.2014

English

  • Overall rating
84 %
  • Good location / easy to find

  • Too long time to be served in Irish pub attached

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

young couple, 6.4.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Ing. Pavel Šilinger -

single traveler, 14.1.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Prostorné, čisté a vkusně zařízené pokoje. Hlídané parkoviště.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Ducháček

single traveler, 23.5.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.