Hotel Afrika Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 13 reviews

  • Personel

    97%
  • Czystość

    99%
  • Wyposażenie

    95%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bronislav Zámiš

para, 18.6.2017

Kladno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Africká výzdoba je originální, proto jsme hotel navštívili.

  • Ještě bych to doplnil africkou hudbou na recepci, ale to je můj názor, možná by to jiným hostům vadilo...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

para, 8.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

dorośli, 2.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Atmosféra celého hotelu je velmi příjemná, personál skvělý, vybavení nepoškozené, tématické. Vzhledem k tomu, že jsem hotel potřebovala pouze pro přespání, jiné služby jsem nevyužila.

  • Slyšela jsem vše, co se dělo v okolitých pokojích, jako v typickém panelákovém bytě. Trošku nedomyslený sprchový kout, kdy se docela dost vody dostalo i na podlahu koupelny.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

podróżujący w pojedynkę, 14.6.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Vybavení pokoje, design interiérů, čistota, kvalitní čaj Eiles k snídani

  • Omezení nabídka pečiva k snídani, marmelády Hamé z jablek neodpovídají ostatním kvalitním potravinám, jogurty bych uvítal z regionu a ne Műller a Danone

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

podróżujący w pojedynkę, 10.3.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Gála

rodzina ze starszym dzieckiem, 27.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Na sociálním zařízení chybí madla (WC) a u sprchového koutu je zbytečně vysoký sokl. Jeden z uživatelů pokoje byl vozíčkář.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

paul mellon

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2014

English

  • Cena ogólna
84 %
  • Good location / easy to find

  • Too long time to be served in Irish pub attached

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

dorośli, 6.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Ing. Pavel Šilinger -

podróżujący w pojedynkę, 14.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostorné, čisté a vkusně zařízené pokoje. Hlídané parkoviště.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Ducháček

podróżujący w pojedynkę, 23.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.